След вчерашните публикации относно Орхан Мурад Александра - по-голямата сестра на

...
След вчерашните публикации относно Орхан Мурад Александра - по-голямата сестра на
Коментари Харесай

Сестрата на Сузанита с нова изповед

След вчерашните изявления по отношение на Орхан Мурад Александра - по-голямата сестра на Сузанита, пусна още една обява по тематиката, с по-смирен звук.

Александра явно се е успокоила през днешния ден и на чиста глава показа страстите си по отношение на постъпките на татко им. Ето какво написа тя през днешния ден, видя Plovdiv24.bg .

" Съжалих за вчерашния си пост. Бях си дала обещание да не разясня. Но мамка му, не мога да си мълча. Не и в лицето на несправедливостта. На това да се изкарваш безусловно неотговорен във всяко отношение човек за паденията на другите. Направих грешката да изгледам присъединяване на Орхан в " Шоуто на сценаристите ". Ще бъда справедлива. И в случай че той не беше коментирал паденията на моето семейство, нямаше да разясня него.

Но защото той захвърля фамилията си през грешките му. А пък аз съм пораснала при баба и дядо в детските ми оформящи години и знам едно - от фамилията си в никакъв случай не се отказваш! Та по този начин. Първо, тъй като съм справедлива, той е един от най-ерудираните професионалисти в региона си, които съм срещала. Научила съм доста от него. Вдъхновяващо мощна персона е. Преборил е не една превратности в живота. В това отношение - прелестен човек. Като всеки човек и той носи и положителното, и неприятното. Той не е злодея в историята, просто направи неточност да посегне на фамилията ми, изкарвайки се светец.

Моите майка и сестра също са прелестни хора. Но не съумяха по този начин ловко да прикрият зависимостите си. Сестра ми до момента в който беше закачена на система 2ри ден в детоксикация направи обществено притежание къде е. Преди това ни се обади и сподели: " Не желая никой да е на мое място, по тази причина ще го направя. " След като излезе от клиниката, оказа помощ на няколко души интензивно да се преборят с тази взаимозависимост. И ето това аз считам за смела постъпка. И това което приказват сценаристите,че си се друсал да си готин е демоде колкото тях самите.

Не, в днешно време взимат опиати с цел да избягат от действителността. Защото по-голямото потомство не пое грижи да научи децата си на саморегулация на нервната система. Не се оправиха с доста напрежение, проблемите на новото време, упадъка в обществото. Тежестта на лекотата. Честно казано съвсем не съм виждала хора, борещи се с тази взаимозависимост, идващи от здрава фамилна среда. Както и да е. Това, което в действителност ме заболя е,че той извади на показ една фамилна рана. Зависимостта на майка ми.

И никой няма право да влиза толкоз в персоналния живот на другите хора. Но аз съм длъжна да защитя фамилията си, както той като татко не можа да го направи. Майка изпадна в тази взаимозависимост заради аргументи, които единствено ние знаем. И мога доста елементарно да обвиня него. Но няма да изпадам в детайлности. Той няма взаимозависимост към някои физиологични потребности. Тогава желая единствено да знам за какво изневеряваш на жена, която гледа дребното ви дете у дома? И доста я обичаш. Така излиза песента Единствена. А след това за какво го правиш до момента в който е оперирана от рак и лежи у дома с жестоки болки. А по какъв начин беше, физиологични потребности. Не е взаимозависимост.

Съжалявам, върша го с огромна болежка в сърцето си и се надявам в миналото да ми простиш. Но трябваше да си квалифициран за това, когато изрече тези думи в шоуто. Да си беше мълчал! Ама ти не си виновен за нищо от това! Да, не ти беше елементарно. На никой от нас не ни беше. Но ние към момента се борим, а не сме вдигнали ръце. Защото аз знам една истина. Когато обичаш не се отказваш. А пък от фамилията в никакъв случай!

О и можеш в бъдеще и да коментираш майка какъв брой маниакално суетна е. Когато изневеряваш редовно на жена грабиш от самочувствието й, това ще кажа. Надявам се в действителност да се завърши към този момент, тъй като извънредно доста ненавиждам аз да го върша. Но няма да разреша майка ми и сестра ми да излизат черните овце и да си избършеш ръцете с тях. Няма! Гледай си новото семейство, на новото дете не му казвай да се спасява само от 18 годишна възраст и към този момент просто дано въобще в речника да не ти влиза моето семейство, както няма да влизаш в нашия. Да се завършва тази грозна сага! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР